En kærlig hilsen…

Jeg hedder Lise Skov Thygesen og er uddannet psykoterapeut og stressbehandler. Jeg er Psykoterapeut hos- og indehaver af Psykoterapeut Esbjerg. Jeg har taget min uddannelse på Psykoterapeutisk Center i Nordjylland, som er en femårig videregående uddannelse bestående af et indgangs år og fire uddannelsesår. Min Stresscoach uddannelse har jeg taget hos forfatter og stresscoach Bjarne Toftegård, som er indehaver afForebyg Stress ApS og ydermere en af landets mest anerkendte stresscoaches.

Ud over arbejdet i min praksis i Esbjerg, arbejder jeg også med børn og familier med særlige behov. Jeg har mange års erfaring som psykoterapeut og stressbehandler og jeg har blandt andet et tæt samarbejde med skolevæsenet som trivselsansvarlig og supervisor. Har du ikke mulighed for at komme til mig, tilbyder jeg også online terapi og jeg kører også ud til mine klienter. 

Hos virksomheder tilbyder jeg hjælp, så I kan få et bedre arbejdsmiljø og engagerede medarbejdere. Jeg giver Jer værktøjer til at udvikle kompetencer og udnytte talenterne i virksomheden.

 

Kontakt

Lise skov thygesen

Indehaver & Psykoterapeut

Kontakt

Du må altid ringe, hvis du får brug for det, -både inden, under og efter dit terapiforløb. Psykoterapeut Esbjerg har åbent både weekend og hverdage og jeg har som regel altid mulighed for, at du kan komme akut, hvis det skulle blive nødvendigt.

følg mig på facebook

Hold dig opdateret! Følg Psykoterapeut Esbjerg på  Facebook. Her kan du følge mig i alle ændringer fra åbningstider til gode råd og tilbud.

Ris og ros

Har du lyst til at give en kommentar på din oplevelse hos Psykoterapeut Esbjerg? Klik på linket og skriv din anmeldelse. På forhånd tusinde tak!

Jeg er kun et opkald væk

Ring eller skriv på 20711116 . Telefonen er altid åben.