Terapiformer

“Du får den tid du har brug for, Altid! Tillid er Psykoterapeut Esbjergs varemærke.”


 

Terapiformer psykoterapeut esbjerg

Hvad sker der, når du er i terapi?


Et terapiforløb er langt mere end en snak mellem to personer

At bestemme sig for et terapiforløb er den bedste gave du kan give dig selv. Du bliver ikke kun et gladere menneske, du bliver og mere bevidst om, hvad du tilbyder dig selv. På de følgende sider, vil jeg beskrive for dig, hvad samtaleterapi fx kan være…. du læser allerede med, – du er halvvejs!

Hos psykoterapeut Esbjerg har vi et terapilokale med et tilstødende venteværelse. Her kan du drikke en kop kaffe eller the, og læse det sidste nye inden for psykologien -du kan også sidde og nyde stilheden i de trygge og rolige omgivelser. Sessionen begynder altid til aftalt tid. Hos Psykoterapeut Esbjerg er vores klienters tryghed i højsædet. Rigtig mange sætter pris på ikke at blive forstyrret, hverken før eller efter sessionen og derfor sætter vi altid god tid af til dig.

I selve terapilokalet er der to lænestole med puder, så du kan gøre dig det behageligt. Terapilokalet er rart og indbydende, med udsigt over Østskoven.

Første gang du er hos Psykoterapeut Esbjerg, lærer vi hinanden at kende. Terapiforløbets varighed er som oftest en time. Det er af stor vigtighed, at du er godt pakket ind og klar til at gå ud af døren, efter din session og derfor er tiden ikke vigtig. Du får den tid du har brug for, Altid! Tillid er Psykoterapeut Esbjergs varemærke. Når vi har afsluttet den første time taler vi sammen om, hvornår du skal komme igen. Den sidste time du er her, bruger vi til at afrunde hele terapiforløbet, så du er godt pakket ind, inden vi siger farvel.

Du må altid ringe, hvis du får brug for det, -både inden, under og efter dit terapiforløb. Psykoterapeut Esbjerg har åbent både weekend og hverdage og jeg har som regel altid mulighed for, at du kan komme akut, hvis det skulle blive nødvendigt.

Jeg glæder mig til at se dig!

Om mig Erfarringsområder